LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Majlis Perbandaran Teluk Intan (MPTI) OgOS 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Majlis Perbandaran Teluk Intan (MPTI) sebagai :

1. AKAUNTAN W41
2. PENOLONG PEGAWAI PENGUATKUASA KP29
3. PEMBANTU TADBIR N19
4. PEMBANTU AWAM H11
5. PEMANDU KENDERAAN H11
6. PENGAWAL KESELAMATAN KP111

Tarikh tutup permohonan 03 Ogos 2017
Lokasi : Perak
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

PERMOHONAN

Permohonan adalah dipelawa daripada Rakyat DYMM Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan sahaja. Calon-calon yang berminat boleh mengemukakan Borang permohonan berserta salinan Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran, Sijil-sijil berkaitan dengan jawatan, Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), Resume dan sekeping gambar berukuran passport ke alamat seperti di bawah :

Yang Dipertua,

Majlis Perbandaran Teluk Intan
Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, 
Jalan Speedy 
36000 Teluk Intan, Perak Darul Ridzuan. 

Permohonan yang diterima selepas tarikh tutup iklan akan ditolak. Jika sekiranya calon-calon tidak menerima sebarang maklumbalas dalam tempoh ENAM (6) BULAN calon-calon dianggap adalah TIDAK BERJAYA. ​

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.