LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) Ogos 2017 | Jawatan kosong terkini di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) Ogos 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM) Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Kedah sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI PENERANGAN
2. PENOLONG PEGAWAI PEMBANGUNAN MASYARAKAT
3. OEGAWAI PSIKOLOGI

Tarikh tutup permohonan 08 Ogos 2017
Lokasi : Negeri Sembilan
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

CARA MEMOHON :
(i) Permohonan boleh dibuat dengan mengisi borang permohonan yang boleh dimuat turun melalui Laman Web :http://www.lppkn.gov.my

(ii) Atau menghantar resume lengkap beserta salinan kelayakan berkaitan dan setaraf dengannya, salinan Sijil Pelajaran Malaysia, salinan kad pengenalan dan salinan lain-lain sijil yang berkaitan yang telah disahkan ke alamat berikut dengan menulis jawatan yang di pohon pada sudut kiri sampul surat. Permohonan yang tidak lengkap/lewat akan ditolak.

PUSAT KELUARGA LPPKN SEREMBAN 2,
PERSIARAN S2/B3,
SEREMBAN 2,
70300 SEREMBAN,
NEGERI SEMBILAN DARUL KHUSUS.
(u.p.: Unit Pentadbiran dan Perhubungan Awam)

Syarat-syarat kelayakan dan borang permohonan disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.