LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Kolej Antarabangsa Murni. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Kolej Antarabangsa Murni sebagai:

1. KERANI

Majikan : Kolej Antarabangsa Murni
Alamat : PT.12914, Putra Nilai, Negeri Sembilan, Persiaran Pusat Bandar, Nilai Square Commercial Centre, 71800 Nilai, Negeri Sembilan.

Deskripsi/ Tugasan:
1. merancang dan menguruskan aktiviti harian pentadbiran syarikat
2. membantu ketua jabatan di dalam pengurusan pejabat.
3. menyediakan laporan harian yang berkaitan.
4. membuat makluman kepada staf dalaman berkenaan program syarikat yang berkaitan.

Syarat dan kelayakan :
1. Minima SPM / STPM
2. Lepasan diploma atau ijazah di galakkan memohon.
3. mempunyai kemahiran komputer yang baik.
4. berkemahiran menyediakan laporan penyata di dalam microsoft office(word dan excel)

Jawatan Kosong

 Cara Memohon :
Calon yang berminat boleh menghantar resume melalui email ke farshi@murni.edu.my. Calon juga boleh menelefon/sms/wassap 017-230 9877 untuk pertanyaan berkenaan jawatan yang di tawarkan.

Negeri : Negeri Sembilan
Sektor : Badan Berkanun
Tarikh tutup permohonan pada 31 Disember 2017

Info Syarikat/ Majikan :
kolej antarabangsa murni merupakan pusat pengajian milikan bumiputera yang telah di tubuhkan pada tahun 2003. Kolej antarabangsa murni merupakan pusat pengajian yang di iktiraf oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, Agensi kelayakan Malaysia dan menawarkan program-program di bawah bidang sains kesihatan. K

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Kolej Antarabangsa Murni ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.