LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di NEW ASIA HAULAGE SDN BHD Jun 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh NEW ASIA HAULAGE SDN BHD sebagai:

1. KERANI CONTROL 

Majikan : NEW ASIA HAULAGE SDN BHD
Alamat : No.33A, Lorong Sultan Mohamed 1A,Bandar Sultan Suleiman,42000 Pelabuhan Klang

Deskripsi/ Tugasan:
CONTROL HAULAGE

Syarat dan kelayakan :
SYARAT & KELAYAKAN :-
1. WARGANEGARA MALAYSIA
2. 20 TAHUN & KE ATAS
3. MAHIR MENGGUNAKAN KOMPUTER
4. MEMPUNYAI KENDERAAN SENDIRI
5. BOLEH BEKERJA SHIF
6. GAJI MENGIKUT KEMAHIRAN


Jawatan Kosong

Cara Memohon :
SESIAPA YANG BERMINAT BOLEH HUBUNGI..
TEL  :03-31790121 /03-31765788 LARRY

Negeri : Selangor
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 30 Jun 2017


Info Syarikat/ Majikan :

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak NEW ASIA HAULAGE SDN BHD ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.