LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Amanah Ikhtiar Malaysia Sdn Bhd Mei 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Amanah Ikhtiar Malaysia Sdn Bhd sebagai:

1. PEMBANTU AKAUN

Majikan : Amanah Ikhtiar Malaysia Sdn Bhd
Alamat : Suite 2-1 & 2-2, No. 3, Jalan Cempaka SD12/1A, Bandar Sri Damansara, PJU 9, 52200 Kuala Lumpur

Deskripsi/ Tugasan:
Bertanggungjawab melaksanakan, menyelia sistem dan operasi berkaitan dengan akaun pembayaran gaji, kutipan hasil, terimaan hasil, klasifikasi hasil, penyelenggaraan buku tunai, daftar deposit, amanah dan penyediaan laporan tahunan.

Jawatan Kosong

Syarat dan kelayakan :
Sijil/ Diploma Perakaunan


Cara Memohon :
Hantarkan permohonan ke info.aimsb@aim.gov.my

Link website :

Negeri : Kuala Lumpur
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 20 Mei 2017
Info Syarikat/ Majikan :
Sebuah syarikat yang telah terlibat di dalam aktiviti perniagaan/ projek usahasama dalam dan luar negara sejak tahun 2012.

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Amanah Ikhtiar Malaysia Sdn Bhd ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.