LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) April 2017 | Jawatan kosong terkini di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) April 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) sebagai :

1. ACCOUNTANT W41
2. DRIVER H11
3. VETERINARY ASSISTANT G19
4. MEDICAL LABORATORY TECHNOLOGIST U29
5. ASSOCIATE PROFESSOR Kulliyyah of Languages and Management
6. PROFESSOR Kulliyyah of Architecture and Environmental Design
7. ASSISTANT SPORTS OFFICER S29
8. ASSISTANT MEDICAL OFFICER U29
9. SPORTS ASSISTANT S19
10. DENTAL SURGERY ASSISTANT U19

Tarikh tutup permohonan 19 - 30 April 2017
Lokasi : Gombak, Selangor
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

SEJARAH 

Cadangan untuk menubuhkan universiti ini lahir pada awal tahun 1982, apabila Perdana Menteri Malaysia ketika itu, Dato' Seri Dr. Mahathir Mohamad, mengarahkan Kementerian Pendidikan untuk merancang dan menubuhkan Universiti Islam di Malaysia. Setelah dipersetujui kabinet, UIAM telah ditubuhkan secara rasmi pada 10 Mei 1983. Presiden pertamanya, Tun Hussein Onn telah dilantik pada 16 September tahun yang sama.

Kampus induk UIAM seluas 700 ekar terletak di Gombak, Selangor. UIAM juga mempunyai dua kampus cawangan di Kuantan dan juga Kuala Lumpur. Pusat Asasi UIAM terletak di Petaling Jaya, Selangor dan di Gambang, Pahang. UIAM mempunyai 13 buah kulliyyah (fakulti) dan 12 pusat kecemerlangan.

Iklan jawatan dan syarat-syarat kelayakan disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.