LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Wisma Koputra ( Koperasi Kakitangan Bank Muamalat ) April 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Wisma Koputra ( Koperasi Kakitangan Bank Muamalat ) sebagai:

1. KERANI OPERASI

Majikan : Wisma Koputra
Alamat : Wisma KOPUTRA, No. 43-A & 43-B, Jalan Sungai Besi Indah 1/19 Taman Sungai Besi Indah, 43300 Seri Kembangan, Selangor Darul Ehsan.

Deskripsi/ Tugasan:
Kami menawarkan jawatan sebagai kerani operasi. Tawaran jawatan adalah bersifat kontrak iaitu selama dua(2) bulan sahaja. Waktu bekerja adalah seperti waktu pejabat biasa. Kerja lebih masa akan dibayar. Kemasukan adalah segera

Syarat dan kelayakan :
Terbuka kepada sesiapa sahaja

Jawatan Kosong

Cara Memohon :
Melalui email kepada mirulmohdikhwan.koputra@gmail.com

Link website : http://www.koputra.com.my/

Negeri : Selangor
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 30 April 2017

Info Syarikat/ Majikan :

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Wisma Koputra ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.