LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Altairaa Sdn Bhd. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Altairaa Sdn Bhd sebagai:

1. Pembantu Stor 

Majikan : Altairaa Sdn Bhd
Alamat : 2-06, Medan Perniagaan Pauh Jaya, Jalan Baru, 13700 Perai, Pulau Pinang

Deskripsi/ Tugasan:
- tugasan bahagian warehouse
- mengambil dan menyusun carton


Syarat dan kelayakan :
- berumar antara 18 - 40 tahun

- Memiliki Sijil SPM

- Kerja Shift

Jawatan kosong terkini di Altairaa Sdn Bhd


Cara Memohon :
Jika berminat sila hubungi cik Thini di talian 016-4431698 atau 016-4123600

Link website : www.altairaa.com.my

Negeri : Batu Kawan
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 30 April 2017

Info Syarikat/ Majikan :
Business

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Altairaa Sdn Bhd ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.