LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu) April 2017 | Jawatan kosong terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu) April 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI TANAH NT29
2. PEMBANTU PEMBANGUNAN MASYARAKAT S19
3. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N19
4. PEMBANTU KEMAHIRAN H19

Tarikh tutup permohonan 25 April 2017 
Lokasi : Terengganu
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

Keterangan Am
1. Pemohon boleh memohon sehingga lima (5) jawatan sahaja. Pemohon yang memenuhi syarat kelayakan serta melepasi tapisan yang ditetapkan akan dipanggil temu duga.

2. Pegawai sedang berkhidmat dalam perkhidmatan awam negeri, perkhidmatan awam persekutuan, perkhidmatan kerajaan tempatan, perkhidmatan badan berkanun dan perkhidmatan polis/tentera samada secara tetap, kontrak atau sementara hendaklah mengisi \ alamat tempat bertugas di ruangan alamat (surat menyurat) dan juga mengembalikan borang pengesahan ketua jabatan pada atau sebelum tarikh tutup iklan jawatan.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.