LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak (SPANS) April 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak (SPANS) sebagai :

1. ARKITEK J41
2. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29
3. PENOLONG PEGAWAI UNDANG-UNDANG L29
4. PENOLONG PUSTAKAWAN S29
5. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U29
6. PENOLONG AKAUNTAN W29
7. PENOLONG PEGAWAI PENGUAT KUASA KP29
8. PEMBANTU PENILAIAN W19
9. PEMBANTU PUSTAKAWAN S19 
10. PEMBANTU PEMBANGUNAN MASYARAKAT S19
11. PENGHANTAR NOTIS N11

Tarikh tutup permohonan 24 April 2017
Lokasi : Sarawak
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini.

Sila rujuk SYARAT-SYARAT DAN CARA MEMOHON sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong dan pastikan semua maklumat diisi dengan lengkap dalam akaun e-recruitment.

Permohonan jawatan secara online disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.