LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Malaysia Rail Link Sdn Bhd Mac 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Malaysia Rail Link Sdn Bhd sebagai:

1. PEGAWAI MAKLUMAT 

Majikan : Malaysia Rail Link Sdn Bhd
Alamat : Level 15, Menara 1 Dutamas, Solaris Dutamas No.1, Jalan Dutamas 1, 50480 Kuala Lumpur

Deskripsi/ Tugasan:
Memberi penerangan kepada orang awam berkaitan projek ECRL
Mengumpul maklumbalas drpd orang awam

Syarat dan kelayakan :
Lulusan Diploma ke atas

Negeri : Pahang, Terengganu
Sektor : Badan Berkanun
Tarikh tutup permohonan pada 15 Mac 2017


Temuduga TerbukaJawatan Kosong Terkini Sebagai Pegawai Maklumat

 Info Syarikat/ Majikan :

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Malaysia Rail Link Sdn Bhd ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.