LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di DMM SALES PERODUA Mei 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh DMM SALES PERODUA sebagai:

1. PENASIHAT JUALAN 

Majikan : DMM SALES PERODUA
Alamat : NO 2 JALAN  19/36 46300 PETALING JAYA SELANGOR DARUL EHSAN

Deskripsi/ Tugasan:
-MENERANGKAN TENTANG PRODUK SYARIKAT
-MENGURUSKAN PINJAMAN PELANGGAN


Syarat dan kelayakan :
-BERPENGALAMAN/TIDAK BERPENGALAMAN BOLEH MEMOHON


Cara Memohon :
Hantarkan resume ke e-mel (pj.cre@dmms.com.my)/dail atau whatapp (0132648919-en.efy)/(0122889055-en. richard lee) atau terus hadir di bilik pameran kami di petaling jaya

Negeri : Selangor
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 31 Mei 2017 

Jawatan Kosong


Info Syarikat/ Majikan :
DMM SALES PERODUA KAMI MENJUAL KERETA SEPERTI AXIA MYVI ALZA DAN YANG TERBARU IALAH BEZZA

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak DMM SALES PERODUA ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.