LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di SUESHI MAJU TRADING Mei 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh SUESHI MAJU TRADING sebagai:

1. KERANI PENTADBIRAN

Majikan : SUESHI MAJU TRADING
Alamat : lot 79 Persiaran Oakland 5-1, 70200 seremban, Negeri Sembilan

Deskripsi/ Tugasan:
Menguruskan aktiviti harian bagi pentadbiran syarikat.
Merangka dan menaip dokumen yang berkaitan.
Merancang dan melaksanakan untuk aktiviti pentadbiran syarikat

Syarat dan kelayakan :
1. Minima SPM
2. Lepasan diploma/ijazah di galakkan memohon
3. Mempunyai kemahiran komputer yang baik.
4. Mempunyai kemahiran komunikasi yang baik.
5. Mempunyai kenderaan sendiri.

Cara Memohon :
Calon yang berminat boleh menghubungi saya di talian 013-428 9877(Puan Sue) ataupun email resume email ke suriati1987@yahoo.com . Sila semak email anda untuk notis panggilan temuduga.

Jawatan Kosong

Negeri : Negeri Sembilan
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 16 Mei 2017

Info Syarikat/ Majikan :

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak SUESHI MAJU TRADING ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.