LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Jangka Prestasi Sdn Bhd April 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Jangka Prestasi Sdn Bhd sebagai:

1. JURUTEKNIK AWAM

Majikan : Jangka Prestasi Sdn Bhd
Alamat : nO.39-A, Jalan Selatan 2/1, Kawasan Perindustrian Ringan Pulai, 81300 Skudai, Johor

Deskripsi/ Tugasan:
Tugas-tugas berkaitan pengurusan fasiliti dalam bidang kejuruteraan awam

Syarat dan kelayakan :
Diploma Kejuruteraan Awam

Cara Memohon :
email: hrjangkaprestasi@gmail.com

Jawatan Kosong

Negeri : Putrajaya
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 23 April 2017


Info Syarikat/ Majikan :
Syarikat pengurusan fasiliti yang membuat kerja-kerja pengurusan fasiliti bagi bangunan kerajaan, kuarters dan lain-lain

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Jangka Prestasi Sdn Bhd ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.