LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Syamiras Services Sdn Bhd Mac 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Syamiras Services Sdn Bhd sebagai:

1. EKSEKUTIF AKAUN

Majikan : Syamiras Services Sdn Bhd
Alamat : B-3-8, Blok B, Megan Avenue 1, Jalan Tun Razak. 50400 Kuala Lumpur

Deskripsi/ Tugasan:
Tugasan - Membantu Pengurus Akaun untuk mengendalikan semua tugas berkenaan "Account dan Finance"

Kemasukan segera

Syarat dan kelayakan :
Minima Diploma in Accountancy or Finance
Pengalaman berkaitan sekurang-kurangnya 1 tahun
Mempunyai iltizam untuk majukan diri

Jawatan Kosong

Cara Memohon :
Email ke
vacancy@syamiras-group.com
atau
hradmin@syamiras-group.com

Negeri : WP Kuala Lumpur
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 31 Mac 2017

Info Syarikat/ Majikan :
Syamiras adalah kontraktor Petronas Carigali Sdn Bhd dan mempunyai Kontrak Kerja Sehingga 2018 dalam "Pre-commissioning, HUC, pipeline Services dan Industrial Cleaning"

Syarikat sedang berkembang dengan potensi pelaburan kerja di dalam dan luar negara.

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Syamiras Services Sdn Bhd ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.