LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Lembaga Pelindung & Kebajikan Pengguna Malaysia Februari 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Lembaga Pelindung & Kebajikan Pengguna Malaysia sebagai:

1. KERANI AM

Majikan : Lembaga Pelindung & Kebajikan Pengguna Malaysia
Alamat : No-22-3 Blok C31, Plaza Cheong Hin Commercial City, Jln 2/8 Taman Serdang Perdana, 43300, Seri Kembangan Selangor.

Deskripsi/ Tugasan:
jawatan kosong kerani untuk yang tinggal di sekitar seri kembangan / serdang.

Syarat dan kelayakan :
- Mahir dalam mengendalikan komputer serta menjawab panggilan
- mahir membuat surat menyurat terutama kepada badan kerajaan
- boleh bekerja di luar kawasan
- Mempunyai pengalaman dalam mengendalikan majlis-majlis koperat
- kelayakan diploma dalam bidang pengurusan atau sama dengannya.
- Gaji rm1500 - rm2000

Jawatan Kosong

Cara Memohon :
hantar butiran diri atau resume anda ke joblpkpm@gmail.com atau call 03-8942 6807

Negeri : Selangor
Sektor : Badan Berkanun
Tarikh tutup permohonan pada 28 Febuari 2017


Info Syarikat/ Majikan :

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Lembaga Pelindung & Kebajikan Pengguna Malaysia ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.