LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk menyertai Program Kesihatan Pergigian di Jabatan Kesihatan Negeri Melaka sebagai :

1. Pekerja Sambilan Harian (PSH)
Kelayakan : SPM

Tarikh tutup : 14 Februari 2017 (Selasa)

Sukacita dimaklumkan bahawa jabatan ini sedang mengadakan urusan pengambilan perkhidmatan Pekerja Sambilan Harian yang berkelulusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) di Bahagian Pergigian, Jabatan Kesihatan Negeri Melaka. Sila kemukakan permohonan yang lengkap ke jabatan ini sebelum atau pada 14 Februari 2017 (Selasa). Permohonan yang lewat diterima atau tidak lengkap dengan dokumen-dokumen yang diperlukan tidak akan dipertimbangkan.

Kepada sesiapa yang berminat, sila hantar permohonan ke alamat di bawah beserta resume bergambar, salinan sijil-sijil berkaitan seperti kad pengenalan, sijil kelahiran, Sijil Pelajaran Malaysia dan sijil berhenti sekolah yang telah disahkan dan surat iringan dengan menyatakan jawatan yang dipohon. Permohonan yang tidak lengkap akan ditolak.

JAWATAN KOSONG PEKERJA SMBILAN HARIAN (PSH)


Sila hantarkan permohonan anda ke alamat seperti berikut:

Jabatan Kesihatan Negeri Melaka
Unit Sumber Manusia,
Bahagian Pengurusan
Tingkat 4, Wisma Persekutuan
Jalan Business City, MITC
75450 Ayer Keroh, Melaka

Tel : 06-2356753
(u.p. : Puan Nor Zaidah binti Md. Galeh / Siti Sarah binti Abu Bakar)
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.