LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Majlis Perbandaran Seberang Perai (MPSP) Mac 2017 | Jawatan kosong terkini di Majlis Perbandaran Seberang Perai (MPSP) Mac 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Majlis Perbandaran Seberang Perai (MPSP) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI SENIBINA
2. PENOLONG PEGAWAI VETERINAR
3. PEMBANTU TADBIR UNDANG-UNDANG
4. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN & OPERASI)
5. PEMBANTU TADBIR (OPERATOR TELEFON)
6. PENOLONG AKAUNTAN (AUDIT)
7. PEMBANTU KESIHATAN AWAM
8. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT
9. PEMBANTU AKAUNTAN (AUDIT)

Tarikh tutup permohonan 06 Mac 2017
Lokasi : Pulau Pinang
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

CARA MEMOHON
Semua permohonan hanya boleh dibuat secara atas talian (online) melalui laman web MPSP dengan melayari www.mpsp.gov.my atau klik butang 'Jawatan Kosong'.
 
SYARAT LANTIKAN
Syarat lantikan secara terperinci berserta dengan maklumat lanjut berkenaan dengan jawatan - jawatan yang diiklankan boleh diperolehi dengan melayari butang 'Syarat Permohonan'.
 
Sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi Bahagian Perjawatan di talian 04 - 5497 732 / 04 - 5497 431 / 04 - 5497 430 atau email ke perjawatan@mpsp.gov.my.

Permohonan jawatan secara online disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.