LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu) Mac 2017 | Jawatan kosong terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu) Mac 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu) sebagai :

1. PENGAWAS HUTAN G19

Deskripsi Tugas
Bertanggungjawab membantu Renjer Hutan/Pemelihara Hutan dalam melaksanakan dan memantau kawasan rizab hutan bagi hutan simpanan kekal dan hutan tanah kerajaan, aktiviti-aktiviti pembangunan hutan, pengusahasilan hutan, pembangunan industri berasaskan kayu, pengeluaran hasil hutan, pengurusan hutan lipur dan tapak semaian hutan, membantu pengumpulan maklumat-maklumat perhutanan dan penguatkuasaan undang-undang perhutanan yang berkaitan.

Tarikh tutup permohonan 12 Mac 2017
Lokasi : Terengganu
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

Iklan jawatan dan permohonan jawatan secara online disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.