LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) Mac 2017 | Jawatan kosong terkini di Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) Mac 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun keatas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) sebagai :

1. PENOLONG PENGARAH DG41/42/44(KUP)

Tarikh tutup permohonan 01 Mac 2017
Lokasi : Putrajaya
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

Semua permohonan hendaklah dihantar kepada:

Pengarah 
Bahagian Pendidikan Swasta 
Kementerian Pendidikan Malaysia 
Aras 2, Blok E 2, 
Kompleks E Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan 
62604 PUTRAJAYA 
(u.p: Unit Pentadbiran dan Kewangan) 

Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil temuduga. Calon-calon yang tidak dihubungi dalam tempoh tiga (3) bulan dari tarikh tutup permohonan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Sebarang pertanyaan dan isu berkaitan dengan permohonan jawatan ini, boleh menghubungi Unit Pentadbiran dan Kewangan, Bahagian Pendidikan Swasta, Kementerian Pendidikan Malaysia di talian 03-8884 9543 / 9507.

Info jawatan selanjutnya disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.