LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) Januari 2017 | Jawatan kosong terkini di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) Januari 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun keatas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) sebagai :

1. PEGAWAI PENERBITAN N41
2. PENOLONG PUSTAKAWAN S29
3. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29
4. PEMBANTU AKAUNTAN W19

Tarikh tutup permohonan 22 Januari 2017
Lokasi : Perak
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

LATAR BELAKANG
Universiti Pendidikan Sultan Idris merupakan universiti pendidikan pertama di Malaysia. Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) telah diisytiharkan sebagai sebuah universiti pada 1 Mei 1997 melalui Warta Kerajaan P.U.(A) 132 & 133, bertarikh 24 Februari 1997, di bawah dua buah Perintah iaitu Perintah Universiti Pendidikan Sultan ldris (Perbadanan) 1997 dan Perintah Universiti Pendidikan Sultan ldris (Kampus) 1997. Sebelum ini UPSI dikenali sebagai Institut Perguruan Sultan Idris.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.