LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Majlis Daerah Bachok (MDBachok) Januari 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di Majlis Daerah Bachok Bandar Pelancongan Islam,16300 Bachok Kelantan sebagaimana berikut :

1. Pegawai Perancang Bandar dan Desa J41 
2. Penolong Pegawai Penguatkuasa KP29
3. Pembantu Penguatkuasa KP19
4. Pemandu Kenderaan H11
5. Pembantu Awam H11

CARA MEMOHON : 

A. Semua permohonan hendaklah menggunakan borang permohonan Jawatan MDB.1 berharga RM3.00 atau mengirim sampul beralamat sendiri berukuran 32 cm x 22 cm beserta wang pos bernilai RM3.00 di atas nama Yang DiPertua Majlis Daerah Bachok Bandar Pelancongan Islam serta setem ke alamat berikut atau boleh diperolehi di Jabatan Pentadbiran Majlis Daerah Bachok Bandar Pelancongan Islam, 16300 Bachok, Kelantan.


jawatan kosong


Permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar kepada:

YANG DIPERTUA
MAJLIS DAERAH BACHOK BANDAR PELANCONGAN ISLAM,
16300 BACHOK KELANTAN. 

Tarikh tutup 18 Januari 2017

Catatan Am:

1. Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga.
2. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan tidak berjaya.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.