LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Kolej Unikop Januari 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Kolej Unikop sebagai:

1. PENSYARAH BAHASA INGGERIS

Majikan : Kolej Unikop
Alamat : No. 16, Jalan 58/10, Taman Koperasi Polis Fasa 2, 68100 Batu Caves, Kuala Lumpur

Deskripsi/ Tugasan:
Mengajar bahasa Inggeris kepada pelajar kolej kami.

Syarat dan kelayakan :
Ijazah Sarjana Muda (TESL) dan setaraf dengannya.

Cara Memohon :
Pemohon boleh menghantar resume melalui email hr@unikop.edu.my atau poskan kepada Bahagian Sumber Manusia, Kolej Unikop, No. 16, Jalan 58/10, Taman koperasi Polis Fasa 2, 68100 Batu Caves, Kuala Lumpur

Jawatan kosong

Negeri : Kuala Lumpur
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 31 Januari 2017

Info Syarikat/ Majikan :
Kolej Unikop merupakan sebuah Kolej Bersekutu Universiti Teknologi MARA (UiTM) yang telah diberi kepercayaan oleh universiti tersebut untuk menawarkan program-program di peringkat Pra-Diploma, Sijil dan Diploma di dalam pelbagai bidang. Mula ditubuhkan pada tahun 1996, kampus induk Kolej Unikop yang terletak di Batu Caves, Kuala Lumpur telah mengeluarkan seramai lebih 6,000 orang graduan di dalam pelbagai peringkat dan bidang.

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Kolej Unikop ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.