LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di KTMB (Car Park) Sdn. Bhd. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh KTMB (Car Park) Sdn. Bhd. sebagai:

1. Juruwang Kontrak 

Majikan : KTMB (Car Park) Sdn. Bhd.
Alamat : Tingkat Bawah, Platfom 1, Blok Annexe Selatan,  Bangunan Stesen Keretapi, Jalan Sultan Hishamuddin, 50050 Kuala Lumpur.

Deskripsi/ Tugasan:
- Memberikan perkhidmatan yang cemerlang kepada pelanggan-pelanggan dalam setiap cara yang mungkin
- Bertanggungjawab menguruskan tiket masuk dan keluar kenderaan di Medan Letak Kereta.
- Menerima bayaran melalui wang tunai dan boleh menguruskan wang dengan baik, jujur dan amanah.
- Menjalankan tugas-tugas harian mengikut prosedur.
- Memastikan keselamatan dan kebersihan di kawasan Medan Letak Kereta.
- Melaporkan kerosakkan pada Penyelia sekiranya berlaku kerosakkan.

Syarat dan kelayakan :
1) Berumur 18 tahun ke atas
2) Lelaki / Perempuan
3) Kelulusan tertinggi SPM
4) Warganegara Malaysia
5) Boleh menulis, membaca dan mengira
6) Boleh berkomunikasi dengan baik
7) Sedia berkhidmat di mana-mana  lokasi Medan Letak Kereta apabila diarahkan
8) Mempunyai ketrampilan diri yang baik
9) Bermotivasi serta boleh bekerja bersendirian / tanpa pengawasan

Cara Memohon :
Calon hendaklah menghantar surat permohonan, resume beserta gambar ke career@ktmparking.com.my pada atau sebelum jam 05.00 petang, 25hb. Januari 2017

Negeri : Kuala Lumpur
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 25 Januari 2017


jawatan kosongInfo Syarikat/ Majikan :
KTM Parking was incorporated in 1994 as a wholly owned subsidiary of Keretapi Tanah Melayu (KTMB). From managing car parks under the various train stations within the KTMB rail network, KTM Parking has spread its wings into operating car parks throughout the country and is still growing strong. We value the confidence that our customers have in us, and it is with their trust that we continue to soar to greater heights.

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak KTMB (Car Park) Sdn. Bhd. ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.