LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Atien Industries Sdn Bhd. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Atien Industries Sdn Bhd sebagai:

1. Pengawai Pentadbiran 

Majikan : Atien Industries Sdn Bhd
Alamat : No.77 Jalan Lawan Pedang 13/27,

Deskripsi/ Tugasan:
Tanggungjawab :
Menguruskan kerja-kerja pentadbiran.
Mengemaskini fail.

Syarat dan kelayakan :
Syarat-syarat:
Minimun diploma dalam pengurusan perniagaan atau yang berkaitan
Berkemahiran dalam microsoft (Word, PowerPoint, excel dan lain-lain)
Pengalaman tidak diperlukan

Cara Memohon :
Sila hubungi 03-55112055 untuk temuduga segera.

Negeri : Selangor
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 15 Februari 2017

Info Syarikat/ Majikan :
ICT . Structure . Education

JAWATAN KOSONG


**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Atien Industries Sdn Bhd ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.