LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Politeknik Ibrahim Sultan (PIS) Januari 2017 | Politeknik Ibrahim Sultan (PIS) Januari 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Politeknik Ibrahim Sultan (PIS) sebagai :

1. PEMBANTU TADBIR (P/O) N19

Tarikh tutup permohonan 12 Januari 2017
Lokasi : Johor
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

CARA PERMOHONAN

Permohonan hendaklah menggunakan Borang PIS PENT/04/31 yang boleh didapati terus di unit Pentadbiran PIS atau melalui Laman Web : http://www.pis.edu.my

Setiap permohonan hendaklah disertakan resume dan salinan kad  pengenalan, salinan sijil kelahiran, salinan sijil berhenti sekolah dan salinan sijil kelulusan. Salinan dokumen-dokumen yang  berkenaan hendaklah dicetak di atas kertas saiz A4 dan diakui sah sama ada oleh Pengetua/Guru Besar (Sekolah Kerajaan  Sahaja), Penghulu atau Pegawai Kerajaan dari Kumpulan   Pengurusan dan Profesional (dahulunya Kumpulan A).

Borang-borang yang telah dilengkapkan hendaklah dikemukakan kepada Unit Khidmat Pengurusan (UKP), PIS sebelum atau pada 12 Januari 2017 melalui alamat seperti berikut:

Pengarah
Politeknik Ibrahim Sultan,
KM 10, Jln Kong Kong, 
81700 Pasir Gudang, Johor Darul Takzim,
MALAYSIA. Tel: +607-2612488 Fax: +607-2612402
(u.p.: Unit UKP)

Iklan jawatan dan syarat kelayakan disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.