LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Disember 2016 | Jawatan kosong kerajaan terkini di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Disember 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai :

1. PEMBANTU PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL DV19

Tarikh tutup permohonan 13 Disember 2016
Lokasi : Pahang
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

CARA MEMOHON
(a) Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian dengan mengisi maklumat pemohon di laman web UMP, www.ump.edu.my. Calon diwajibkan mencetak Surat Pengesahan Permohonan Atas Talian (Selepas tamat mengisi butiran permohonan melalui laman web UMP). Sila sediakan satu (1) set salinan borang permohonan, resume dan sijil-sijil berkaitan bagi setiap jawatan yang dipohon.

(b) Borang permohonan yang tidak lengkap dan tidak ditandatangan adalah tidak akan dilayan.

(c) Sila nyatakan jawatan yang dimohon di penjuru kiri muka hadapan sampul surat.

(d) Permohonan yang lengkap berserta dengan salinan sijil-sijil akademik dan lain-lain dokumen berkaitan hendaklah dihantar kepada :

BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
JABATAN PENDAFTAR,
UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG,
26600 PEKAN,
PAHANG DARUL MAKMUR.
(U/P : UNIT PELANTIKAN)
CATATAN AM

(a) Hanya permohonan yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

(b) Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan daripada tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

(c) Pemohon yang pernah membuat permohonan pada iklan-iklan yang lalu dinasihatkan mengemukakan semula permohonan jika masih berminat dan layak.

(d) Segala urusan panggilan ke sesi ujian khas / sesi temuduga adalah melalui email. Pastikan email yang didaftarkan adalah aktif.


Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.