LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di FAMIMA. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh FAMIMA sebagai:

1. PENGASUH TASKA

Majikan : FAMIMA
Alamat : 39, Jalan Bangi Avenue 7/10, Taman Bangi Avenue, 43000, Kajang, Selangor

Deskripsi/ Tugasan:
Pengasuh taska diperlukan untuk sesi 2017.

Syarat dan kelayakan :
1. Berkelulusan SPM / STPM.
2. Ada kenderaan sendiri diutamakan.
3. Calon wanita sahaja.
4. Solat tak tinggal.
5. Penyayang kanak-kanak.

Cara Memohon :
Email resume kepada famimasuccess@gmail.com atau whats app ke nombor 013-3772 745.

Jawatan Kosong

Negeri : Selangor
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 30 Disember 2016

Info Syarikat/ Majikan :

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak FAMIMA ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.