LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Tadika Jasmini Januari 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Tadika Jasmini sebagai:

1. Guru Tadika 

Majikan : Tadika Jasmini
Alamat : No.584, Jalan Jasmin 17, Taman Jasmin, 43000 Kajang, Selangor.

Deskripsi/ Tugasan:
Guru Tadika yang berpengalaman

Syarat dan kelayakan :
1 Tahun Pengalaman

Cara Memohon :
Sila hubungi Ms.Anu 016-904 4207

Negeri : Selangor
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 31 January 2017

Jawatan Kosong

Info Syarikat/ Majikan :
Tadika Jasmini

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Tadika Jasmini ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.