LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Majlis Agama Islam dan Adat Melayu Perak (MAIPK) Disember 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia RAKYAT DYMM Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Majlis Agama Islam dan Adat Melayu Perak (MAIPK) sebagai :

1. AKAUNTAN WA41

Tarikh tutup permohonan 29 Disember 2016
Lokasi : Perak
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

CARA MEMOHON

Permohonan  hendaklah  dibuat  dalam  Borang  Permohonan  Jawatan  (MAIPk  Pind  1/2007)  yang  boleh  didapati melalui laman web http://www.maiamp.gov.my atau dengan mengambil sendiri di kaunter Tingkat 1, Kompleks Islam Darul Ridzuan / Pejabat Majlis Agama Islam dan ‘Adat Melayu Perak, Daerah-daerah

Setiap  permohonan  hendaklah  disertakan  dengan  gambar  berukuran  passport,  resume,  salinan  kad  pengenalan / sijil kelahiran, sijil berhenti sekolah, sijil persekolahan dan dokumen - dokumen lain berkaitan yang telah disahkan. 

Permohonan yang lewat diterima tidak akan dipertimbangkan.

Permohonan-permohonan  yang  tidak  memberi keterangan  lengkap di dalam borang  yang  dinyatakan  tidak akan dipertimbangkan.

Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya 

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.