LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) Disember 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) sebagai :

1. PEMBANTU LAUT GRED A19
2. PEGAWAI TADBIR GRED SETARA 41
3. JURUAUDIT GRED SETARA 41
4. PENOLONG JURUTERA GRED SETARA 29
5. PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN GRED SETARA 19
6. PENGAWAL KESELAMATAN SETARA 11

Tarikh tutup permohonan 29 Disember 2016
Lokasi : Kedah
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

Panduan/Cara Memohon
Borang-borang  permohonan  boleh  didapati  dengan  melayari  laman  web  LADA  di  alamat www.lada.gov.my.Borang  permohonan  yang  telah siap diisi hendaklah disertakan dengan salinan sijil-sijil atau salinan keputusan peperiksaan akhir bagi kelayakan yang disyaratkan, sekeping gambar terbaru berukuran passport, sijil kelahiran, kad pengenalan, sijil berhenti sekolah dan lain -lain dokumen yang berkaitan.

Setiap  permohonan  mestilah  ditulis  (NAMA JAWATAN YANG DIPOHON) di bahagian atas sebelah kiri sampul.  Permohonan yang telah lengkap  diisi dan  ditandatangani  hendaklah  dikemukakan  ke alamat seperti di bawah:- 

Ketua Pegawai Eksekutif
Lembaga Pembangunan Langkawi
Tingkat 3, Kompleks LADA
Jalan Persiaran Putra
07000 Kuah, Langkawi
KEDAH DARUL AMAN
(u.p. Bahagian Sumber Manusia dan Khidmat Pengurusan)

Hanya  calon  yang  layak  selepas  tapisan  sahaja  akan  dipanggil temu  duga. Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh tutup permohonan hendaklah menganggap bahawa permohonan mereka tidak berjaya.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.