LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Jabatan Tanah dan Survei Sarawak Januari 2017 | Jawatan kosong terkini di Jabatan Tanah dan Survei Sarawak Januari 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Jabatan Tanah dan Survei Sarawak sebagai :

1. JURUTERA J41
2. JURUUKUR J41
3. PEGAWAI PENILAIAN W41
4. PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA J41
5. PEGAWAI PENGUATKUASA KP41
6. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN W29
7. PENOLONG PENTADBIR TANAH NT29
8. PENOLONG PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA JA29
9. PENOLONG PEGAWAI PENGUATKUASA KP29

Tarikh tutup permohonan 10 Januari 2017
Lokasi : Sarawak
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini.

Sila rujuk SYARAT-SYARAT DAN CARA MEMOHON, dan SENARAI JAWATAN sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong dan pastikan semua maklumat diisi dengan lengkap dalam akaun e-recruitment.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.