LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) November 2016 | Jawatan kosong terkini di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) November 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) sebagai :

1. PEREKA BA31
2. PENOLONG PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL DV29
3. PEMBANTU AWAM GRED H11
4. PEMANDU KENDERAAN H11
5. PENOLONG JURUTERA J29
6. PENGAWAL KESELAMATAN KP11
7. PEMBANTU OPERASI N11
8. PEMBANTU TADBIR (P/O) NA19
9. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) WA19

Tarikh tutup permohonan 23 November 2016
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong UTM

LATAR BELAKANG

Universiti Teknologi Malaysia (singkatan: UTM) merupakan sebuah universiti di Malaysia. Namanya ditukar daripada Institut Teknologi Kebangsaan kepada Universiti Teknologi Malaysia pada 1 April 1975. Walau bagaimanapun, UTM sebenarnya mencapai taraf universiti 3 tahun lebih awal iaitu pada 14 Mac 1972. UTM amat terkenal dalam bidang kejuruteraan baik didalam mahupun diluar negara.

Kampus utama UTM ialah di Skudai, Johor seluas 1222 hektar, manakala kampus cawangannya di Kuala Lumpur pula adalah seluas 18 hektar. UTM mempunyai 13 buah fakulti dan 17 buah kolej kediaman di kampus Skudai. Kebanyakan pelajar tinggal di dalam kampus.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.