LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Madrasah Hafizah Tamam Mac 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Madrasah Hafizah Tamam sebagai:

1. GURU QURAN & WARDEN

Majikan : Madrasah Hafizah Tamam
Alamat : NO 12A JALAN KAJANG IMPIAN 2/6, TAMAN KAJANG IMPIAN 43650 BANDAR BARU BANGI

Deskripsi/ Tugasan:
JAWATAN SEPENUH MASA
MENGAWAL AKTIVITI PELAJAR
MAKAN MINUM DISEDIAKAN
TEMPAT TINGGAL DISEDIAKAN
KWSP & SOCSO (TETAP)

Syarat dan kelayakan :
PEREMPUAN (berumur 19 tahun ke atas)
BUJANG


Cara Memohon :
EMAIL: madrasahhafizahtamam@gmail.com
TEL: 0389129698

Negeri : Selangor
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 07 Mac 2017

Jawatan kosong terkini Madrasah Hafizah Tamam Mac 2017
Info Syarikat/ Majikan :
Sebuah institusi swasta berdaftar di bawah Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS). Menyediakan khidmat mengajar al-Quran kepada pelajar yg berumur 12 tahun ketas.

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Madrasah Hafizah Tamam ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.