LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Yayasan Selangor November 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia ( keutamaan kepada rakyat Negeri Selangor Darul Ehsan ) yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Yayasan Selangor sebagai :

1. EKSEKUTIF 
2. PENYELIA AGAMA (LELAKI)
3. PEMANDU (BAS)
4. PEKERJA AM (PEREMPUAN)

Tarikh tutup permohonan 21 November 2016
Lokasi : Selangor
Sektor : Berkanun

Jawatan Kosong

PERMOHONAN

Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dihantar ke alamat seperti di bawah. Sila tuliskan nama jawatan yang dipohon di bahagian atas sebelah kiri sampul surat:

YAYASAN SELANGOR
TINGKAT 17, MENARA YAYASAN SELANGOR
NO. 18A, PERSIARAN BARAT` 
46000 PETALING JAYA,
SELANGOR DARUL EHSAN
( U.P : UNIT SUMBER MANUSIA )

Semua permohonan hendaklah dihantar sebelum tarikh tutup iklan iaitu pada 21 November 2016, jam 4.45 petang. Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk menghadiri temuduga. Calon yang tidak menerima jawapan selepas 4 bulan dari tarikh tutup iklan akan dianggap tidak berjaya.

Iklan jawatan dan borang permohonan jawatan disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.