LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di PETRONAS Lubricants Marketing (Malaysia) Sdn Bhd Disember 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di PETRONAS Lubricants Marketing (Malaysia) Sdn Bhd sebagai :

1. DISTRIBUTOR DEVELOPER

Tarikh tutup permohonan 03 Disember 2016
Lokasi : Sabah, Sarawak
Sektor : Swasta

Jawatan Kosong

COMPANY OVERVIEW
PETRONAS Lubricants Marketing (Malaysia) Sdn Bhd (formerly known as Lub Dagangan Sdn Bhd) is a wholly owned subsidiary of PETRONAS Dagangan Bhd undertaking the Sales, Marketing, Distribution and Technical Services related to PETRONAS Lubricant products in Malaysia.
Our product portfolio encompasses Passenger Car Motor Oils (PCMO), Motorcycle Oils (MCO), Commercial Vehicle Lubricants (CVL) as well as Industrial and Marine Lubricants (IML) that caters for consumers, commercial and industrial consumption.

Permohonan jawatan secara online disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.