LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Murni International College Disember 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Murni International College sebagai:

1. PENOLONG PEGAWAI PENDAFTARAN PELAJAR BARU

Majikan : Murni Internasional College
Alamat : No 37, Jalan MPK 4, Taman Bukit Kepayang, 70300, Seremban, Negeri Sembilan

Deskripsi/ Tugasan:
Membantu sistem pengurusan untuk melancarkan lagi proses pendaftaran. Selain itu, jawatan ini juga memerlukan seorang yang bertangungjawab, amanah, jujur, dan berdisplin.

Syarat dan kelayakan :
1.Wargenegara Malaysia.
2.18 tahun dan ke atas.
3.Tiada pengalaman layak memohon.
4.Lepasan IPTA digalakkan memohon.
5.Pelajar IPTA/S yang mencari tempat latihan industri digalakkan memohon

Cara Memohon :
Boleh hubungi terus kepada En. Adenan di 018-325 2108 atau emelkan resume anda di adenan@uic.edu.my

Jawatan Kosong

Negeri : Seremban
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 30 Disember 2016

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Murni Internasional College ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.