LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Lembaga Getah Malaysia (LGM) November 2016 | Jawatan kosong terkini di Lembaga Getah Malaysia (LGM) November 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Lembaga Getah Malaysia (LGM) sebagai :

1. PEGAWAI PENYELIDIK Q47
2. PEMBANTU AWAM H11

Tarikh tutup permohonan 28 November 2016
Lokasi : Kuala Lumpur / Johor
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

CARA MEMOHON
Permohonan secara online dengan melayari laman web jobsmalaysia http://www.jobsmalaysia.gov.my

CATATAN AM
(a) Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temu duga.

(b) Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh iklan ditutup

hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

(c) Permohonan yang lewat diterima dan tidak lengkap tidak akan dipertimbangkan.

(d) Sila cetak borang permohononan online untuk simpanan. Jika layak dipanggil temu duga, tuan/puan perlu membawa borang permohonan tersebut beserta dengan:-

(i) *Salinan Sijil, Salinan Kad Pengenalan, Sijil Berhenti Sekolah dan Sijil Kelahiran dan gambar terkini berukuran pasport ditampal pada borang permohonan.

(ii) Permohon daripada Pegawai-pegawai sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah dikemukakan melalui Ketua Jabatan masing-masing dan pastikan salinan Kenyataan Perkhidmatan yang kemaskini dan Laporan Penilaian Prestasi terkini disertakan bersama


Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.