LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) November 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) sebagai :

1. PENSYARAH PERBANKAN DAN KEWANGAN ISLAM DG41
2. PENSYARAH KEUSAHAWANAN DG41
3. PEGAWAI SUKAN S41

Tarikh tutup permohonan 18 November 2016
Lokasi : Melaka
Sektor : Berkanun / Swasta

Jawatan Kosong

CARA MEMOHON
a) Permohonan hendaklah dibuat bersurat dan disertakan bersama :
i. Salinan Ijazah / Diploma / Sijil atau salinan keputusan peperiksaan akhir bagi kelayakan yang diisyaratkan dan telah disahkan.

ii. Butir-butir peribadi dan salinan Sijil Kelahiran serta lain-lain sijil yang berkaitan hendaklah disahkan benar beserta sekeping gambar berukuran pasport.

iii. Permohonan hendaklah dibuat melalui borang rasmi yang boleh didapati melalui laman web Kolej Universiti Islam Melaka www.kuim.edu.my atau datang sendiri ke pejabat Pengurusan Sumber Manusia, Kolej Universiti Islam Melaka.

iv. Permohonan hendaklah dihantar bersama-sama salinan sijil berkaitan kepada: 

PENDAFTAR
KOLEJ UNIVERSITI ISLAM MELAKA
KM 45, KUALA SUNGAI BARU
78200 MELAKA
(U/P: UNIT PERJAWATAN) 


Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.