LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) November 2016 | Jawatan kosong terkini di Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) November 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) sebagai :

1. JURULATIH SUKAN GRED 22 HINGGA 44

Tarikh tutup permohonan November 2016
Lokasi : Pelbagai Negeri
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

Cara Memohon

i.Permohonan hendaklah menggunakan borang permohonan yang boleh dimuat turun di laman web www.moe.gov.my atau  www.moe.gov.my/bsukan mulai 14 November 2016.

ii.Semua permohonan hendaklah disertakan salinan sijil/ dokumen sokongan yang telah disahkan serta sekeping gambar berukuran paspot (tidak dikembalikan) dan dihantar melalui Ketua Jabatan kepada:

Pengarah
Bahagian Sukan
Kementerian Pendidikan Malaysia
Aras 1 & 7, Blok E13, Kompleks E
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62604 Putrajaya

iii.Sila tuliskan nama jawatan yang dipohon di sebelah atas kiri sampul surat permohonan.

iv.Permohonan yang telah lengkap bolehlah dikemukakan kepada Pengarah,  Bahagian Sukan, Kementerian Pendidikan Malaysia.

Catatan : Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Calon-calon yang tidak menerima maklumbalas selepas tiga (3) bulan dari tarikh permohonan adalah dianggap tidak berjaya.


Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.