LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Universiti Malaysia Terengganu (UMT) Oktober 2016 | Jawatan kosong terkini di Universiti Malaysia Terengganu (UMT) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup permohonan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Universiti Malaysia Terengganu (UMT) sebagai :

1. PEGAWAI TADBIR N41

2. PENOLONG PEGAWAI FARMASI U29

3. JURUTEKNIK KOMPUTER FT19

4. PEMANDU KENDERAAN H11


Tarikh tutup permohonan 27 Oktober 2016
Lokasi : Terengganu
Sektor : Kerajaan


Jawatan Kosong

LATAR BELAKANG

Universiti Malaysia Terengganu (singkatan: UMT), dahulunya dikenali sebagai Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia, KUSTEM ditubuhkan pada 1 Februari 2007.

Pada 1 Julai 2001 KUT dengan rasminya telah bertukar nama sebagai Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia dengan singkatan KUSTEM.

Pada 1 februari 2007, Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia(KUSTEM) telah dinaik tarafkan kepada universiti penuh bernama Universiti Malaysia Terengganu (UMT)

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.