LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Oktober 2016 | Jawatan kosong terkini di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) sebagai :

1. PEGAWAI TADBIR N41

2. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN / OPERASI) N19


Tarikh tutup permohonan 21 Oktober 2016
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

Cara memohon ; 
1. Pemohon yang berminat perlu mengemukakan resume lengkap (beserta gambar ukuran passport) dengan menyatakan sekurang-kurangnya dua rujukan. Resume yang lengkap hendaklah dikemukakan melalui emel dan memaklumkan jawatan yang dipohon kepada:

En. Mohd Fauzi Bin Hamzah ( mdfauzi@ukm.edu.my )
Pn. Nurul Hasiah Hussain ( hasiah@ukm.edu.my )

2. Hanya pemohon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Pemohon yang tidak menerima apa-apa jawapan dalam tempoh 3 bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

3. Tarikh tutup permohonan adalah 21 Oktober 2016. Maklumat lanjut mengenai iklan ini adalah seperti di lampiran.

Muat turun iklan jawatan dan syarat kelayakan disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.