LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di TNB Energy Services (TNBES) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di TNB Energy Services (TNBES) sebagai :

1. BUSINESS VENTURES EXECUTIVE


Tarikh tutup permohonan 12 Oktober 2016
Lokasi : Selangor
Sektor : Swasta

Jawatan Kosong

SYARAT-SYARAT
Warganegara Malaysia
LELAKI yang berumur tidak melebihi 45 tahun pada tarikh tutup iklan.
Berkebolehan menggunakan aplikasi komputer seperti MS Word dan MS Excel.
Mempunyai skil komunikasi yang baik, berinisiatif tinggi dan komited, kerja berpasukan dan fleksible sekiranya perlu kerja lebih masa dan kerja luar / outstation.

KELAYAKAN AKADEMIK
Memiliki Degree dalam Kejuruteraan/Pengurusan Perniagaan/Kewangan dari institut pengajian tinggi yang diiktiraf dengan memperolehi CGPA sekurang-kurangnya 2.9
Memiliki Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau yang setaraf dengannya, dengan kepujian dalam Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris dan Matematik.
Memiliki pengalaman, aktif dan mempunyai bahasa ketiga satu kelebihan.
Memiliki perwatakan yang menarik.

Pemohon adalah dikehendaki emel permohonan dengan menghantar soft-copy RESUME /CV bersama salinan sijil SPM dan sijil-sijil berkaitan di: 

career@tnbes.com.my

Sila sertakan NAMA JAWATAN yang dipohon di dalam subjek emel

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.