LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Taska Famima. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Taska Famima sebagai:

1. Guru Taska 


Majikan : Taska Famima
Alamat : 39, Jalan Bangi Avenue 7/10, Taman Bangi Avenue, 43000, Kajang, Selangor

Deskripsi/ Tugasan:
-Guru merangkap penyelia taska bertanggung jawab untuk menyelia operasi taska diperlukan.

-Tiada pengalaman pun boleh dipertimbangkan.

Syarat dan kelayakan :
1. Diploma Pendidikan Awal Kanak-kanak.
2. Mempunyai kenderaan.

Cara Memohon :
Sila hantar resume ke famimasuccess@gmail.com

Jawatan Kosong

Negeri : selangor
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 20 Oktober 2016

Info Syarikat/ Majikan :
Taska FAMIMA adalah dari rangkaian Tadika dan Taska FAMIMA yang beroperasi di kawasan Bangi. Kami memerlukan pekerja yang mempunyai minat dan kesungguhan untuk membina kareer bersama FAMIMA.

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Taska Famima ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.