LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini  sebagai Guru KAFA di Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Puteh Oktober 2016 | Jawatan kosong terkini sebagai Guru KAFA di Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Puteh Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Puteh sebagai :

1. GURU KAFA


Tarikh tutup permohonan 20 Oktober 2016
Lokasi : Kelantan
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong


Jawatan Kosong Terkini Sebagai Guru KAFA Oktober 2016

CARA MEMOHON

Permohonan hendaklah membawa bersama sesalinan sijil SPM semasa mengambil Borang Permohonan Guru KAFA di Unit KAFA, Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Puteh.

Borang permohonan yang telah lengkap di isi hendaklah dihantar ke Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Puteh 16800 Pasir Puteh, Kelantan (ip : Unit KAFA) lampirkan bersama dokumen-dokumen yang berkaitan yang telah disahkan iaitu :

- Sesalinan Kad Pengenalan
- Sesalinan Sijil Kelahiran
- Sesalinan Sijil-sijil Akademik dan Agama
- Sesalinan Dokumen-dokumen yang berkaitan
- Sesalinan Sijil Berhenti Sekolah
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.