LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kerajaan kosong terkini di Majlis Sukan Negeri Selangor (MSN Selangor) Oktober 2016 | Jawatan kosong terkini di Majlis Sukan Negeri Selangor (MSN Selangor) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia terdiri daripada pemohon atau
ibu/bapa pemohon yang dilahirkan di Negeri Selangor yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Majlis Sukan Negeri Selangor (MSN Selangor) sebagai :

1. PENOLONG JURUTERA JA29


Tarikh tutup permohonan 21 Oktober 2016
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

Cara Memohon  

(a) Semua permohonan hendaklah dibuat dengan memuat turun Borang Permohonan Jawatan di www.msnselangor.gov.my.

(b) Borang yang telah lengkap diisi hendaklah dikemukakan kepada Majlis Sukan Negeri Selangor beserta dengan dokumen-dokumen sokongan seperti di perenggan (c) di bawah:

(c) Semua permohonan hendaklah disertakan sekeping gambar berukuran paspot, salinan kad pengenalan pemohon, ibu dan bapa serta sijil lahir, sijil-sijil persekolahan dan lain-lain dokumen yang berkaitan.

(d) Permohonan dari mereka yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan atau Badan-Badan Berkanun mestilah melalui Ketua Jabatan dan hendaklah disertakan bersama Rekod Perkhidmatan yang
dikemaskini dan Laporan Nilaian Prestasi Tahunan (LNPT) yang terkini

(e) Permohonan daripada kakitangan awam yang sedang berkhidmat hendaklah mendapat sokongan dan pengesahan Ketua Jabatan.

(f) Permohonan yang tidak lengkap akan DITOLAK.

Alamat Surat Meyurat:

Pengarah Eksekutif
Majlis Sukan Negeri Selangor
D/A Level 3, No. 1 Persiaran Akuatik
Hotel Carlton Holiday & Suites
Seksyen 13, 40100 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan

Pertanyaan 

Sebarang pertanyaan bolehlah dibuat dengan menghubungi pihak Urusetia melalui telefon atau melalui email berikut:

(a) urusetia : 03-5510 9063
(b) email : admin@msnselangor.gov.my


Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.