LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Lembaga Penduduk Dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) Oktober 2016 | Jawatan kosong terkini di Lembaga Penduduk Dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Lembaga Penduduk Dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) sebagai :

1. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN / OPERASI) N19


Tarikh tutup permohonan 19 Oktober 2016
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan


Jawatan Kosong

Cara Memohon :
i) Permohonan boleh dibuat dengan mengisi borang permohonan yang boleh dimuat turun melalui Laman Web : http://www.lppkn.gov.my

ii) Permohonan perlu disertakan dengan salinan sijil yang telah disahkan. Permohonan yang tidak lengkap atau lewat akan ditolak.

iii) Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk menghadiri temu duga.

iv) Sila guna borang berasingan jika memohon lebih dari satu jawatan. Tuliskan jawatan yang dipohon di sebelah kiri bahagian atas sampul surat bersaiz A4 (225mm x 320 mm) dan alamatkan kepada :

Unit Pentadbiran Am dan Perhubungan Awam
Pusat Keluarga LPPKN Negeri Selangor
Jalan Sempadan 16/7, Seksyen 16
Peti Surat 7080, 40702 Shah Alam
Selangor.

Sebarang pertanyaan sila berhubung terus dengan Encik Mohd Tirmidzi bin Hairi Yazid
di talian 03-55101231 / 03-55110914.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.