LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) Oktober 2016 | Jawatan kosong terkini di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun keatas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) sebagai:

1. PENOLONG EKSEKUTIF PEMASARAN GRED 19

2. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED 29

3. EKSEKUTIF PEMASARAN GRED 29


Tarikh tutup permohonan 21 Oktober 2016
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

Cara Permohonan
Calon-calon yang berminat dipelawa mengemukakan surat permohonan beserta keterangan peribadi yang lengkap (resume/ curriculum vitae mengenai kelayakan dan pengalaman, salinan sijil-sijil akademik dan transkrip, kad pengenalan, sijil kelahiran, slip gaji terakhir, nombor telefon untuk dihubungi dan sekeping gambar berukuran passport (tidak dikembalikan) kepada: 

Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM)
2, Langgak Tunku 
Off Jalan Tuanku Abdul Halim,
50480 KUALA LUMPUR 

(u.p.: Unit Sumber Manusia)

sebelum atau selewat-lewatnya pada 21 Oktober 2016

Calon-calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Permohonan calon-calon adalah dikira gagal sekiranya tidak menerima sebarang maklumbalas dari IKIM 3 bulan dari tarikh iklan ditutup.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.