LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS) Oktober 2016 | Jawatan kosong terkini di Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS) sebagai :

1. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41

2. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F29

3. PENOLONG AKAUNTAN W27

4. PENOLONG JURUAUDIT W27

5. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W17


Tarikh tutup permohonan 12 Oktober 2016
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

CARA MEMOHON

1. Pemohon dikehendaki mengisi Borang PKFNM 1/96 yang boleh didapati di Ibu Pejabat FINAS ataupun melayari laman web FINAS di www.finas.gov.my untuk memuat turun
borang permohonan.

2. Permohonan hendaklah disertakan dengan butir-butir peribadi (resume), salinan kelayakan akademik dan maklumat-maklumat lain yang berkaitan serta gambar berukuran passport ke alamat di bawah sebelum atau pada 12 OKTOBER 2016

PERBADANAN KEMAJUAN FILEM NASIONAL MALAYSIA (FINAS)
KOMPLEKS STUDIO MERDEKA
LOT 1662, BATU 8, JALAN HULU KELANG
68000 AMPANG
SELANGOR
(U.P : BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA)

1. Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga.

2. Permohonan yang tidak menerima jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan adalah tidak berjaya. Tiada makluman bersurat akan dikeluarkan oleh FINAS bagi permohonan yang tidak berjaya.

3. Permohonan yang lewat, tidak lengkap dan tidak mematuhi syarat akan ditolak dan dianggap tidak berjaya.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.