LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) Oktober 2016 | Jawatan kosong terkini di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) sebagai :

1. PEGAWAI TADBIR N41

2. JURUTERA (AWAM) J41

3. PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA J41

4. PENERBIT RANCANGAN B41

5. AHLI MUZIK (PEMIMPIN ORKESTRA) B41

6. AHLI MUZIK (PENGURUS ORKESTRA) B41

7. JURURAWAT U29

8. PEMBANTU PEMBANGUNAN MASYARAKAT S19


Tarikh tutup permohonan 14 Oktober 2016
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

CARA MEMOHON
(i) Kelayakan dan syarat permohonan jawatan kosong ini boleh didapati dengann melayari laman web rasmi Dewan Bandaraya Kuala Lumpur iaitu www.dbkl.gov.my dan permohonan hendaklah dikemukakan secara ONLINE SAHAJA dengan menggunakan Sistem ePengambilan DBKL (apps.dbkl.gov.my/epengambilan)

(ii) Pemohon-pemohon yang mempunyai Ijazah, Diploma dan Sijil dan dari Institusi Pengajian Tinggi Swasta dan luar negara hendaklah menyemak pengiktirafan di laman web http://app.mohe.gov.my/iktiraf .

(iii) Pemohon TIDAK PERLU MENGHANTAR salinan Ijazah, Diploma, Sijil-sijil atau resume sehingga dihubungi untuk temuduga.

CATATAN
(i) Borang Permohonan secara online yang tidak lengkap diisi akan ditolak.
(ii) Hanya calon-calon yang layak selepas disenaraipendek sahaja akan dipanggil temu duga. Notis panggilan temu duga akan dimaklumkan melalui e-mail dan semakan nama calon yang disenaraipendek boleh dibuat di laman web DBKL. Sehubungan dengan itu, calon diminta untuk mengemaskini e-mail masing-masing di dalam sistem e-Pengambilan.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.